Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ubio' ju je zaručnik

PROBUDILA SE U GROBU 'Ustala sam i otišla potražiti pomoć'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bila je na korak do braka, a probudila se u plitkom grobu.

Djevojka, koja je bila korak do braka, probudila se u plitkom grobu nakon što ju je njezin zaručnik pokušao zadaviti te potom zakopao. 39 - godišnji Keith Hughes priveden je zbog pokušaja ubojstva zaručnice Stacey Gwilym, a prijeti mu doživotna zatvorska kazna, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Franjo Jurić dobio je 12 godina zatvora zbog ubojstva slijepe supruge Angele Stigla presuda Slijepu suprugu izbo 25 puta, dobio 12 godina zatvora: "Toliko mi se smračilo zbog te njezine izdaje i jer me povrijedila" Kevin Monahan dobio 25 godina zatvora zbog ubojstva Kaylin Gillis Dobio 25 godina zatvora Ubio ju jer je s prijateljima krivo skrenula i završila pred njegovom kućom: "Nije ga bilo briga hoće li biti ozlijeđeni ili ubijeni"

Samo pet dana nakon što je pristala udati se za svog dugogodišnjeg dečka, 34-godišnju Stacey zaručnik je davio dok nije ostala bez svijesti. Potom je njezino tijelo pokušao sakriti zakopavši je u plitki grob.

Kada je došla k svijesti shvatila je kako se nalazi u zemlji zakopna granjem i lišćem.

Njezin zaručnik početkom godine pušten je iz zatvora u kojem je proveo tri i pol godine zbog tri odvojena slučaja zlostavljanja svoje djevojke. Po izlasku iz zatvora, Hughes i Gwilym ponovno su stupili u vezu, a potom je djevojka pristala udati se za zlostavljača.

NOVO UPOZORENJE Prijeti nam 'nuklearna bomba' jačine milijardu megatona

Pet dana nakon zaruka, šetali su plažom, a pri povratku je krenula svađa. U iskazu na sudu, Hughes je kazao kako ga je zaručnica optužila da joj je ukrao novac te da ga je željela natrag poslati u zatvor.

'Oboje smo se svađali i vikali. Izgubio sam kontrolu. Želio sam samo da prestane govoriti ružne riječi o meni', rekao je Huges koji je svoju zaručnicu potom uhvatio za vrat i krenuo stiskati. Izgubila je svijest te se srušila na pod.

'Uhvatila me panika, mislio sam što sam to učinio? Nisam imao namjeru ubiti je. Stavio sam je u grmlje, a preko nje položio nekoliko grana. Osjećao sam se grozno, mislio sam da je mrtva te sam otišao', rekao je.

No 34-godišnjakinja je došla k svijesti.

'Ne sjećam se točno svega što se dogodilo. Ustala sam i otišla potražiti pomoć. Moj život više nikada neće biti isti', rekla je Stacey.

Nakon što ju je ostavio, misleći da je mrtva, Huges je otišao do njezina doma, ispio bocu votke, a potom slupao njezin automobil.

'Ne sjećam se da sam pio, no kad me policija uhvatila bio sam pijan. Da barem mogu vratiti vrijeme. Kajem se zbog toga što sam učinio', rekao je.

U policijskom izvješću stoji kako je Huges, kojeg je policija uhitila zbog izazivanja prometne nesreće, vikao 'nećete je nikada pronaći!'

Prijeti mu doživotna kazna zatvora zbog prijašnjih napada i zlostavljanja. Nalazi se u pritvoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene