Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravila da je bila trudna

Probudila se iz kome i nakon osam dana rodila sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Charyl Crisp, majka koja je pretrpjela infarkt i pala u komu, rodila je sina osam dana kasnije. Naime, 35-godišnja Charyl bila je šest mjeseci u drugom stanju kada je pala u komu.

Charyl je s dečkom Terryjem Kempom 2. prosinca 2008. godine obavljala kupnju te se dolaskom do vozila onesvijestila, piše Daily Mail. Terry je žurno odvezao u bolnicu gdje je utvrđeno da je doživjela infarkt. Liječnici su tada uspjeli stabilizirati njezino stanje te ju prebaciti u drugu londonsku bolnicu, no Charylino srce je na putu ponovno stalo. 

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

Liječnici su nakon reanimacije Charyl utvrdili da ima začepljenu arteriju te započeli hitnu operaciju tijekom koje je ženino srce prestalo raditi nekoliko puta. Liječnici zbog Charyline trudnoće nisu smjeli koristiti određene lijekove kako ne bi ugrozili život nerođene bebe te su upozorili Terryja da će možda morati birati između života djeteta ili djevojke.

No, operacija je prošla u redu i Crisp je ostavljena u umjetnoj komi iz koje se probudila nakon šest dana. Izgubila je pamćenje i uopće nije znala da je trudna, a dva dana kasnije požalila se liječniku da je boli stomak te prije termina rodila dječaka, teškog gotovo kilogram koji je u inkubatoru proveo 11 tjedana. No ni nakon poroda se Charyl, koja je već majka 16-godišnjeg sina i 9-godišnje kćeri, nije mogla sjetiti da je bila trudna te je u čudu pitala liječnika zbog čega je u bolnici.

'On mi je rekao da sam rodila dijete. Dijete? Ne sjećam se da sam bila trudna?', rekla je Charyl. 'Dobili ste dijete i srčani udar', rekao mi je liječnik, a ja se nisam mogla načuditi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene