Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prisiljavali dijete da puši marihuanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Melvin Blevins, 18-godišnjak iz Ohia, prisiljavao je svoju 18-mjesečnu nećakinju da puši marihuanu. Tužitelj je potvrdio kako mu je u tome pomogla njegova 16-godišnja prijateljica A.D. Sada im prijeti višegodišnja zatvorska kazna.

Slučaj zlostavljanja djeteta dogodio se u Melvinovom domu u gradiću Pataskala. 

Pročitajte i ovo Mještani pale svijeće za poginulu djevojčicu u Dugom Selu - 3 Stradala u naletu kamiona Dugo Selo za srijedu proglasilo dan žalosti, građani se opraštaju od djevojčice: Uz svijeće ostavili i bijelog medvjedića... Prometna nesreća u Dugom Selu - 2 Strašna tragedija Djevojčica u blizini svoje kuće stradala pod kotačima kamiona, mještani užasnuti: "Vozač je vikao 'ubit ću se, što sam napravio', a curica je ležala"

Samo zahvaljujući nesmotrenosti aktera, koji su odlučili snimiti maltretiranje djeteta, podignuta je optužnica i započeto suđenje.

Snimka i zločin otkriveni su kada je kamera prodana u zalagaonicu.

Na snimci je muškarac, kojeg je policija identificirala kao 18-godišnjeg  Melvina Blevinsa, koji puši marihuanu pokraj djeteta. Nedugo zatim lulu počinje gurati prema djetetu. Jasno se vidi kako se dijete otima. Dio incidenta nije snimljen, a u nastavku se vidi kako dijete pridržava djevojka, koju je policija identificirala kao 16-godišnju A.D, dok Melvin djetetu gura lulu u usta.

Zlostavljanom djetetu sada je dvije godine, a policija vjeruje da je video snimljen prije četiri mjeseca.

Mladić i djevojka su uhićeni. Optuženi su za zlostavljanje djece i podmetanje narkotika drugoj osobi.

16-godišnja djevojka smještena je u zatvor za maloljetnike. Na sudu je izjavila da se ne smatra krivom.

Uz to Melvin je optužen i za distribuiranje droge osobi mlađoj od 21 godine. Na sudu je izjavio da se ne sjeća incidenta.

Policija je Blevinsa povezala s još nekim kaznenim djelima. Jedan je od pet muškaraca, među kojima je i otac njegove 16-godišnje prijateljice, optuženih za nezakonito posjedovanje oružja i droge.

Povezan je također i s policijskom zapljenom gotovo tonu marihuane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene