Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sakrio se

Preživio let od Beča do Londona u stajnom trapu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan se muškarac potajice uvukao u skladišni prostor stajnog trapa zrakoplova parkiranog na bečkom aerodromu i preživio let do Londona, priopćila je austrijska policija.

Po riječima šefa aerodromske policije Lea Laubera, 20-godišnji Rumunj se provukao ispod žičane ograde koja okružuje zračnu luku i sakrio se u skladišni prostor stajnog trapa zrakoplova koji se nalazio u blizini. Zrakoplov je u vlasništvu uglednog šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) koji je poletio iz Austrije u subotu navečer.

Pročitajte i ovo Sadiq Khan, novi stari gradonačelnik Londona Povijesni mandat Po treći put sjeo na čelo europske prijestolnice: Pretekao i prethodnika Borisa Johnsona Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi

Nakon slijetanja u zračnu luku Heathrow, Rumunj je doslovce ispao kroz otvor za skladišni prostor, nakon čega ga je uhitila britanska policija. Zadobi je masnice i hipotermiju zbog temperature od -41 stupnja Celzijevih. Preživio je jer je zrakoplov letio nisko kako bi izbjegao oluju.

Muškarac je na bečkom aerodromu preskočio ogradu i popeo se na prvi zrakoplov kojeg je ugledao, ne znajući destinaciju. Prema austrijskim medijima muškarac je htio otići iz Beča i naći posao. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene