Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srbi odlučuju

Prema anketama: Tadić novi 'stari' predsjednik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se, komentiraju svjetski mediji, kako se Srbija ipak odlučila za čovjeka koji je izručio Ratka Mladića i Radovana Karadžića Haagu.

Boris Tadić pobijedit će u drugom krugu predsjedničkih izbora u Srbiji, ako je vjerovati anketama koje pokazuju kako je Tadić u znatnoj prednosti prije nedjeljnog glasovanja.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj

Čini se, komentiraju svjetski mediji, kako se Srbija ipak odlučila za čovjeka koji je izručio Ratka Mladića i Radovana Karadžića Haagu. Upravo to pokazatelj je kako je Srbija spremna napustiti imidž 'međunarodne lutalice' koji joj je ostao kao naslijeđe iz 90-ih.

>> TV dvoboj Tadića i Nikolića: 'Ne smijem Srbiju ostaviti ovakvim ljudima'

Iako je na parlamentarnim izborima ekstremna desnica Tomislava Nikolića, koji je Srbiji, ako postane novim predsjednikom, obećao veću povezanost s Rusijom, osvojila većinu čini se kako je Srbija spremna krenuti prema Europskoj uniji. Nikolić, kojega je u prvom krugu predsjedničkih izbora Tadić 'prešišao' za samo 0,5 posto glasova, tvrdi kako je prvi krug predsjedničkih izbora namješten. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene