Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hamas pucao na Izrael?

Prekinuto primirje u Gazi, poginuo novinar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Prema onom kako sad stvari stoje, neće biti mirno', kazao je jedan od izraelskih dužnosnika. Hamas poriče da je ispalio projektil.

Primirje u Pojasu Gaze je prekinuto. Najmanje jednu reketu Hamas je ispalio prema Izraelu i to dva sata prije nego što će završiti trodnevno primirje, javlja Sky News.

Prenosi izjavu glasnogovornika izraelske policije Lube Samrija koji je kazao kako je raketa pogodila otvoreni prostor te nije bilo niti ozlijeđenih niti materijalne štete. Međutim, iz Hamasa su odmah demantirali da su gađali Izrael.

Izrael je, prije ovog incidenta, pristao na produženje ovog trodnevnog primirja koje je ističe u 23 sata po srednjoeuropskom vremenu.
'Pristali smo na nastavak primirja i daljnje pregovore, no Palestinci to sprječavaju. Prema onom kako sad stvari stoje, neće biti mirno', kazao je jedan od izraelskih dužnosnika.

Pročitajte i ovo Gaza Neizmjerna tuga "Svi su mrtvi! Tenk je pored mene, jako se bojim, dođite po mene", jedne su od posljednjih riječi šestogodišnje Hind u Gazi, kojoj se izgubio svaki trag Hamas i Gaza - 3 Oglasio se i Biden Hamas spreman na primirje, ali Izrael baš i nije: Najavljuju nastavak borbi do "potpunog uništenja terorističke skupine"

Hollande i Merkel: 'EU se mora što prije uključiti u humanitarnu operaciju'

Za vrijeme prekida vatre, u Gazi je stradao 35-godišnji talijanski novinar, Simone Camilli, i to kada je eksplodirao zaostali projektil.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene