Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tv gostovanje

Vučić o ubojstvu Danke: "Ovo zaslužuje smrtnu kaznu, ponovit ću taj zahtjev Vladi Srbije"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Afp
Aktualno Galerija Aleksandar Vučić Aleksandar Vučić Foto: Afp Danka Ilić Danka Ilić Foto: Facebook Aleksandar Vučić Aleksandar Vučić Foto: Afp Aleksandar Vučić Aleksandar Vučić Foto: Afp +1 Aleksandar Vučić Galerija 1/6 >>
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je ubojstvo malene Danke Ilić. Kaže da će poslati zahtjev Vladi Srbije da se uvede smrta kazna.

"Netko je mislio da će ostati nekažnjen kada je izvršio zločin. Ako neko djelo zaslužuje smrtnu kaznu onda je to ovo što se dogodilo u Boru", izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić za TV Informer. 

"Svojevremeno sam se javno zalagao za razmatranje ponovnog uvođenja smrtne kazne. Ovo djelo zaslužuje smrtnu kaznu. Ponovit ću taj zahtjev Vladi Srbije, neka razmotre. Ja ću to predložiti u pisanoj formi čim se vratim iz Pariza. Ne mislim da je 40 godina adekvatna kazna za ovakav zločin.

Ako jednom napravite grešku i da se ustanovi poslije 10 ili 30 godina da ste pogriješili, to je mnogo veći grijeh nego da nekome date manju kaznu", dodao je.

Kaže kako su se svi nadali da je djevojčica u Beču. 

Pročitajte i ovo Selo Zlot - 4 Iz minute u minutu Obustavljena potraga u selu Zlot, jedan od osumnjičenih izveden iz policijske stanice, baka ubijene Danke objavila potresne stihove

"Prije toga smo mi znali da je dijete udareno autom, znao sam još neke detalje, ali nismo znali konačno. I onda mi je Gašić rekao i tada smo saznali da dijete nije odmah stradalo od udara automobila, već naknadno". 

Pročitajte i ovo Danka Ilić svirepo ubojstvo Oglasio se otac ubijene Danke: "Jako nam je loše, čekamo..."

Napomenuo je kako je rano dobio poruku austrijske policije da to nije Danka, piše Informer. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene