Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Zagrlimo se pred svima..."

Predsjednica u Lourdesu zapjevala poznati Thompsonov hit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska predsjednica u posjetu je Lourdesu. Na hodočašću je s hrvatskom vojskom.

Predjsednica Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu je objavila i snimku na kojoj je s okupljenima i zapjevala poznatu Tompsonovu pjesmu.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

Pogledajte kako je Predjednica zapjevala u priloženom videu.

Ovogodišnje hodočašće je i jubilarno dvadeset i peto na kojem sudjeluju Oružane snage Republike Hrvatske i pripadnici policije. U hodočašću sudjeluje oko 800 hrvatskih vojnika, policajaca i branitelja predvođenim vojnim biskupom Jurom Bogdanom. Zapovjednik 25. hodočašća Hrvatske vojske i policije je brigadni general Miroslav Kovač.

Ovogodišnje hodočašće u Lourdes odvija se pod motom "Daruj nam mir", a na njemu sudjeluju pripadnici oružanih snaga iz šezdesetak država. Hodočašće završava svečanim koncelebriranim euharistijskim slavljem u nedjelju 21. svibnja 2017. godine, navode iz MORH-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene