Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sasuo kišu metaka u njega

VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana

Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića
Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Foto: X screenshot
Darko Geisler Nedeljković ubijen je u pucnjavi koja se 5. siječnja dogodila u naselju Embare na obali Sao Paula.

Darko Geisler Nedeljković (43) iz Pančeva, za kojeg srbijanski mediji pišu da je navodno bio pripadnik škaljarskog kriminalnog klana te da je koristio lažni identitet - Dejan Kovač, ubijen je u pucnjavi koja se 5. siječnja dogodila u naselju Embare na obali Sao Paula u Brazilu.

Nadzorne kamere snimile su napad. Nedeljković je vozio bicikl na kojem je sjedio i njegov četverogodišnji sin, dok je na drugom biciklu bila njegova supruga.

Kada su stali ispred ulaza u dvorište, napadač je dotrčao i u 43-godišnjaka ispalio nekoliko metaka. Potom je pao na nogostup, kao i dječak koji je bilo na biciklu, dok je njegova supruga pritrčala kako bi im pružila pomoć.

Brazilski mediji navode kako je hitna pomoć uspjela pružiti pomoć Nedeljkoviću, ali doživio je kardiorespiratorni zastoj te je preminuo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje zbog smrti Mališan imao temperaturu višu od 40, liječnik ga poslao kući, a sada plače: "Mislio sam da je to ispravna odluka"

Susjedi su ispričali kako je Nedeljković bio miran i povučen. Radio je u stolarskoj radionici, a četiri godine živio je sa suprugom i sinom u ulici u kojoj je i smaknut.

 

Blic navodi kako je Nedeljković bio upleten u nekoliko likvidacija u Crnoj Gori te da je prema saznanjima srpske policije bio i plaćeni ubojica zemunskog klana, na čijem je čelu, navodno, bio Luka Bojović. U medijima se od 2014. godine spekuliralo i kako možda više nije živ.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene