Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđena i majka

Požar u obiteljskoj kući: Otac smrtno stradao, dijete (3) kritično!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj kući u sarajevskom naselju Švrakino Selo buknuo je požar u kojem je život izgubila jedna osoba, dok su dvije ozlijeđene.

U petak ujutro došlo je do požara u obiteljskoj kući u sarajevskom naselju Švrakino Selo u kojem je smrtno stradao jedan muškarac (36), dok su njegova supruga (23) i dijete (3) ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Obitelj autom sletjela u kanjon rijeke izvlačili ih s dubine od 100 metara Tragedija u susjedstvu: Obitelj autom sletjela u kanjon rijeke, poginula trudnica

Naime, kada su vatrogasci došli na mjesto događaja, pronašli su razvaljena vrata, no susjedi nisu mogli ući u kuću da pomognu unesrećenima zbog velike koncentracije dima i visoke temperature. Vatrogasci su na vijeme uspjeli izvući majku i dijete, dok je otac već bio preminuo, piše Oslobođenje. Ozlijeđenima je pružena medicinska pomoć – majka je stabilno, dok je stanje dječaka kritično.

FOTO Osijek: Planula šećerana, građane preplašio gusti dim

Na teren je izašlo 14 vatrogasaca koji su su, uz teške napore, lokalizirali požar 40-ak minuta nakon što je buknuo. No, nakon pola sata vatra je ponovno buknula ispod krova pa je bila potrebna nova akcija vatrogasaca.

Iako još nije potvrđeno, tamošnji mediji neslužbeno doznaju da je požar uzrokovala ekektrična grijalica ili štednjak jer je u kuhinji bila najveća koncentracija dima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene