Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U centru Istanbula

VIDEO Užas u noćnom klubu: U strašnom požaru poginulo 29 ljudi, pet osoba privedeno

U požaru u istanbulskom noćnom klubu poginulo je najmanje 29 osoba. Požar je izbio tijekom redovitih sanacijskih radova.

Najmanje 29 osoba poginulo je u požaru u noćnom klubu u središtu Istanbula tijekom dnevnih sanacijskih radova.

Gradonačelnik Istanbula Ekrem Imamoglu u svom prvom obraćanju nakon tragedije javnost je obavijestio kako je najmanje 15 poginulih dok je osam osoba u teškom stanju, no taj broj sada se povećao.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu Najavili istragu "Nenamjerno smo pogodili nedužne ljude, to se događa u ratu": Netanyahu o smrti sedmero humanitaraca

Prema izvješćima turskih medija, požar je izbio u noćnom klubu u prizemlju stambene zgrade od 16 katova. Još jedna osoba je u kritičnom stanju te joj se liječnici bore za život, izvijestio je ured guvernera.

Nakon dojave o požaru na mjesto nesreće pristigli su vatrogasci, medicinsko osoblje i policija.

Pročitajte i ovo Objavljene su snimke ukrajinskog napada na ruske tenkove i oklopna vozila kod Avdiivke 48 oklopnih vozila VIDEO Katastrofalni završetak najvećeg ruskog napada tenkovima: "Ovo je čisto ludilo! Pretvoreni su u otpad!"

Istanbulski gradonačelnik Imamoglu dodao je da je požar ugašen uz pomoć 31 vatrogasnog vozila i 86 ljudi. Ozlijeđenima osobama pruža se pomoć u obližnjim bolnicama, prenosi Sky News

 

Noćni klub u kojemu se dogodila strašna tragedija nalazi se u aveniji Yildiz Post pored Bospora, u samom središtu grada.

Pokrenuta je istraga o incidentu, a trojica tužitelja istražuju požar. Pet osoba je privedeno, uključujući vlasnika i osobu zaduženu za renovaciju kluba, rekao je ministar pravosuđa Yilmaz Tunc.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene