447756
447756
447756
447756
447756

JEZIVO Ovako iz zraka izgleda razoreni Amatrice

  • , 24.08.2016., 12:15
  • Autor:
  • komentara

Talijanska nacionalna vatrogasna služba objavila je na Twitteru fotografiju potresom razorenog gradića Amatrice snimljenu iz zraka. Šteta koju je potres napravio, dramatično je vidljiva na njoj.

 
 
 
 
Potres u Amatriceu, pogled iz zraka (Foto: Vigili del Fuoco/Twitter/Google Maps)
Potres u Amatriceu, pogled iz zraka (Foto: Vigili del Fuoco/Twitter/Google Maps)

Jeziva fotografija iz zraka posljedica razornog potresa jačine 6 stupnjeva, koji je pogodio središnju Italiju i gradić Amatrice, objavljena je na društvenim mrežama.

Fotografija koju su objavili talijanski vatrogasci, prikazuje samu staru jezgru gradića, koja je gotovo u potpunosti devastirana potresom.

Podsjetimo, dosad broj smrtno stradalih u razornom potresu koji je pogodio širu regiju u središnjoj Italiji neprestano raste, a strahuje se da bi i dalje moglo biti tako.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se