Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljen opis

Obrat u slučaju Madeleine McCann: Na tragu osumnjičenom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražitelji koji rade na slučaju nestanka Madeleine McCann otkrili su javnosti opis muškarca kojeg sumnjiče za otmicu više djece.

Prema opisu kojeg su objavili istražitelji koji već godinama rade na slučaju nestanka Madeleine McCann navode kako se radi o 'osunčanom i tamnokosom muškarcu' kojeg se osim otmice Madeleine sumnjiči za zlostavljanje još najmanje 5 drugih djevojčica iz Britanije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pogledajte video Detektivi objavili fotorobot: Njega tražimo zbog otmice Maddie! Slika nije dostupna Izgleda li ovako? Pred rješenjem? 'Imamo najveću priliku pronaći Madeleine McCann'

McCannovi opet pokreću potragu za Maddie

Navodno ga se sumnjiči za napad na još pet djevojčica u dobi od četiri do deset godina na području odmarališta u Algarveu u Portugalu, između 2004. do 2006. godine.

Također ga se sumnjiči za 12 provala u kuće, u kojima su se nalazile britanske obitelji, između 2004 i 2010. godine, prilikom čega su i počinjena seksualna zlostavljanja nad djevojčicama.

Madeleine je nestala iz stana u Praia da Luz naselju u Algarveu, gdje je boravila s roditeljima Gerry i Kate McCann u svibnju 2007. godine. Od tada se za njom traga.

Istražitelj Andy Redwood, koji je na čelu istrage, priopćio je kako je policija na tragu čovjeku za kojeg se vjeruje da je počinio ova kaznena djela nad, kako navodi 'mladom, bijelom, ženskom djecom'.

Roditelji vjeruju da je Madeleine živa

Također je rekao kako zločini za kojeg ga se optužuje nisu bili identični, već slično izvedeni. Niti u jednom slučaju nije bilo znakova provale, te ništa nije ukradeno.

Istražitelji vjeruju kako je počinitelj neko vrijeme prije samih događaja boravio u spornim odmaralištima kako bi dobio jasniji uvid i unaprijed sve isplanirao.

Detektiv Redwood napominje kako su u ovom trenutku krug osumnjičenih osoba smanjili na brojku od 38 ljudi koje su izdvojili od prvotnog broja 530 poznatih seksualnih zlostavljača čije mjesto boravka ne mogu utvrditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene