Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maloljetni roditelji

Britanac postao otac sa 13 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa samo 13 godina, dječak iz Manchestera prošli je tjedan postao otac. Dijete je rodila njegova 16-godišnja djevojka.

Moj je sin zreo za svoje godine i bit će dobar otac. Bit će bolji tata od većine 25-godišnjaka’, rekao je njegov otac. Identitet mladih roditelja britanski mediji nisu otkrili zbog pravnih razloga. Obitelj je medijima ispričala kako su 13-godišnjak i 16-godišnjakinja u ljubavnoj vezi već neko vrijeme te da ne pohađaju istu školu. ‘On nije zaprepašten onim što se dogodilo. Bio je isprva malo u šoku, ali sada je veoma sretan’, dodao je otac.

Pročitajte i ovo Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se" Ilustracija 30 godina zatvora Dijete joj umrlo nakon porođaja pa osuđena za pobačaj: "Prestanite optuživati ​​i progoniti druge nevine žene poput mene"

>> 13-godišnji Alfie ipak nije otac djevojčice

>> VIDEO: Maleni Britanac dobio kćer u 13. godini

Početkom godine Europa je bila šokirana pričama o 13-godišnjem Britancu Alfieju Pattenu koji je vjerovao da je otac djeteta svoje 15-godišnje djevojke, no DNK testom dokazano je kako je otac drugi dečko tinejdžerice. U Engleskoj, prema pisanju Daily Maila, svake godine rodi oko 43.000 tinejdžerica.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene