Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DNK test pokazao

13-godišnji Alfie ipak nije otac djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rezultat DNK testa pokazao je da 13-godišnji Alfie Patten ipak nije otac sedam tjedana stare djevojčice Maisie Roxanne.

Školarac je nakon jedne noći seksa bez zaštite s 15-godišnjom Chantelle mislio da je postao otac, piše Mirror te dodaje kako je istina ipak drugačija. 'Nisam znao što znači DNK test prije nego što mi mama nije objasnila, rekla mi je ti gurnu štapić u usta i on pokaže jesam li ja otac ili ne', rekao je Alfie prije testiranja.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna saslušan na sudu Otac preminule bebe završio na policiji: Napao suprugu, a ona prijetila socijalnim radnicama koje su došle na intervenciju

>> 'Volim Alfieja i s njim sam izgubila nevinost!'

>> 'Mislim da ću biti dobar otac, ali morat ću puno učiti'

Tvrdila da je Alfie jedini

'Mojem sinu nije palo na pamet da mu Chantelle nije bila vjerna. Potpuno je utučen izjavama ostalih dječaka da su s njom vodili ljubav', rekla je 43-godišnja Alfieva majka. Chantelle je ostala u drugom stanju s 14 godina, nakon što je zaboravila popiti kontracepcijsku pilulu. Tada je tvrdila da je Alfie jedini dečko s kojim je ikada vodila ljubav, a isto je tvrdio i Alfie napominjujući da su njih dvoje zajedno već dvije godine.

No klupko se počelo otpletati nakon što je Chantelle ispričala svojoj sestri da bi otac djevojčice mogao biti bilo tko od osam dečki s kojima je imala spolne odnose u domu roditelja. Chantelle je rekla kako joj je njezina majka naredila da tvrdi da je prije Alfie bila djevica te da je on jedini ljubavnik kojeg je imala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene