Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podijelio otkaze

Posljednji europski diktator poludio zbog plišanih medvjedića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjeloruski predsjednik Lukašenko zbog plišanih je medvjedića smijenio zapovjednike protuzračne obrane i granične službe.

Oko 900 igračaka opremljenih padobranima i porukama potpore ljudskim pravima izbačeno je iz malog sportskog zrakoplova iznad glavnog grada Minska. Letjelicom koja je poletjela iz Litve, upravljalo je dvoje Šveđana. Skandal koji se dogodio još početkom prošlog mjeseca, bjeloruski su dužnosnici prvo pokušali zataškati.

Pročitajte i ovo Wagner zastrašivanje i teror Otkriveno što zapravo rade plaćenici Wagnera: "Putinu je to jako važno, proganja ga paranoja..." Ilustracija Represija režima Bjeloruski KGB u masovnoj raciji: Na ispitivanju više od 150 ljudi, mnogi su uhićeni, a nadziru im i mobitele

>> VIDEO: Lukašenko i sin svijetu demonstrirali silu vojnom paradom

'Diktatora se možete plašiti ili ga možete mrziti, ali kada mu se ljudi počnu smijati, dani su mu odbrojeni. To je bio cilj', rekao je organizator akcije Tomas Mazetti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene