Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan neovisnosti

VIDEO: Lukašenko i sin svijetu demonstrirali silu vojnom paradom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom Dana neovisnosti posljednji eurospki diktator poveo je svog sina Nikolaja na vojnu paradu.

Bjeloruski predsjednik Alexander Lukašenko rekao je kako njegova zemlja ima jednake odnose sa zapadnim zemljama, te je upozorio sve one koji na umu imaju revoluciju u toj zemlji, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Roman Protaševič - 2 PLAKAO JE Protasevič u televizijskom intervjuu hvalio Lukašenka: "Samo se nadam da ću uspjeti sve ispraviti i živjeti normalnim, povučenim životom" Aerodrom TEHNIČKI PRIOBLEMI? Sve veći kaos u europskom zračnom prostoru: Rusija blokirala dva leta koja su željela zaobići Bjelorusiju

Lukašenko je stigao na paradu sa svojim sinom Nikolajem kako bi mu pokazao rijeku vojnika i tenkova koji su se povodom Dana neovisnosti slijevali ulicama Minska.

>> Osmogodišnji sin Lukašenka nosi zlatni pištolj, salutiraju mu generali

'Bjelorusija razvija suradnju s glavnim strateškim partnerom Ruskom Federacijom i ostali prijateljskim zemljama. Poduzimamo korake za jačanje odnosa sa zapadnim zemljama', rekao je Lukašenko okupljenima prije početka parade.

'Bilo koji pokušaj unošenja kaosa u našu zemlju, pokušaj puča ili revolucije nemaju šansu uspjeti. Pokazali smo cijelom svijetu kako štitimo svoje nacionalne interese', upozorio je Lukašenko.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene