Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slobodni zidari ulažu velike napore

Poznati francuski mason: Pomoći ćemo Srbiji da uđe u EU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daniel Keler, veliki majstor Velikog orijenta Francuske, ovih dana u posjeti je masonskoj braći u Beogradu.

Francuski mason, inače osoba na visokoj funkciji u automobilskoj industriji, ističe da je budućnost Srbije u EU, javlja Telegraf.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nenad Periš i nestala djevojčica velika potraga u Boru Otac Mateja Periša poslao dirljivu poruku obitelji nestale djevojčice

'Ideja Europe je da bude faktor ujedinjenja svih nas, uključujući Srbiju. Ništa ne bi bilo gore nego da se ponovo vraća nacionalizam i raste tenzija među europskim državama. Problem koji imamo danas je što Europa više nije nešto o čemu ljudi sanjaju. Cilj je sad napraviti novi europski san, jer se onaj stari polako gubi i zamagljuje. Neophodno je konkretno, izvan okvira koji su primarni, kao što su trgovina i ekonomija, koncipirati jedan novi okvir ujedinjene Europe koji će biti prihvatljiv za sve nacije', rekao je Keller.

Masoni okupiraju Beograd: Sastanak Velike lože u Srbiji!

Prema njegovim riječima masoni će pomoći Srbiji da se pridruži EU. 'Slobodni zidari ulažu veliki napor da gledišta Srbije budu prisutna u EU. Mi iz Velikog orijenta Francuske, zajedno za ostalim masonima, ulažemo trud da objasnimo razloge zbog kojih Srbija što prije treba ući u EU', izjavio je Keller.

Podsjetimo, slobodni zidari ili masoni najveće su međunarodno tajno društvo na svijetu s više od 6 milijuna članova

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene