Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajno društvo

Masoni okupiraju Beograd: Sastanak Velike lože u Srbiji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slobodni zidari ili masoni najveće su međunarodno tajno društvo na svijetu sa preko 6 milijuna članova.

Europski masonski sastanak povodom obilježavanja 95 godina osnivanja Velike lože Jugoslavije 1919. održava se u Beogradu od 5. do 7. lipnja, objavila je Velika loža Srbije u svom priopćenju za medije.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

Istovremeno se održava se i 45. godišnja Skupština Regularne Velike Lože Srbije i na oba događaja dolaze najviši predstavnici preko 30 Velikih masonskih Loža iz Europe i svijeta.

Masoni žele ured u Bruxellesu

Zahvaljujući tome, istaknuli su iz Velike lože Srbije, Beograd i Srbija ponovo zauzimaju 'izuzetno važno mjesto u europskom i svjetskom Slobodnozidarskom bratstvu, što dodatno ojačava i afirmira poziciju Srbije, javlja B92.

Ovo je prvi put da se masoni okupljaju na velikom sastanku u Srbiji nakon 82 godine, a očekuje se dolazak oko 250 'slobodnih zidara'.

Dragoslav Pavlović, veliki majstor Velike nacionalne lože Srbije (VNLS), koja je organizator skupa za srpske je medije kazao da su među masonima koji dolaze ljudi koji u svojim zemljama 'zauzimaju značajne funkcije, kako političke, tako i ekonomske, ali njihova imena ljudima u Srbiji ne znače ništa'.

Slobodni zidari ili masoni najveće su međunarodno tajno društvo na svijetu sa preko 6 milijuna članova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene