Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porošenko potvrdio

Ukrajina i Rusija dogovorile se o cijeni plina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajina i Rusija postigle su dogovor o cijeni plina za zimu, izjavio je ukrajinski predsjednik Petro Porošenko za ukrajinsku televiziju u subotu navečer.

"Naše stajalište, kao i stajalište Europske unije je jasno: 325 dolara ljeti i 385 zimi", rekao je on za Prvu nacionalnu televizijsku postaju.

Pročitajte i ovo Pogreb Alekseja Navaljnog Mora odraditi pokoru Suspendiran svećenik koji je vodio pogrebni obred za Navaljnog: Bit će poslan u drugu crkvu da čita psalme Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori"

"Rusija je pristala", istaknuo je dodajući da taj dogovor vrijedi do 31. ožujka 2015.

Putin upozorio: Plinski rat mogao bi se ponoviti

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je u petak da je na sastanku u Milanu s Porošenkom postignut određeni napredak u razgovorima po pitanju plina, prenosi agencija Itar-Tass.

"Dogovorili smo se s ruskim partnerima o uvjetima obnove isporuke plina Ukrajini, barem za zimsko radoblje. Usuglašene su odredbe tog sporazuma", rekao je on. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene