Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stotine evakuiranih

Poplave u Tennesseeju odnijele najmanje pet života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je pet ljudi poginulo, dok ih je stotine evakuirano zbog poplava koje su pogodile američku saveznu državu Tennessee, kazali su dužnosnici.

Prognoza za vikend predviđa dodatne padaline. Jeremy Heidt, glasnogovornik agencije za upravljanje u kriznim situacijama Tennesseeja, izjavio je da je pet smrtnih slučajeva prijavljeno u okruzima Stewart, Davidson, Williamson i Carroll, ali da točni uzroci smrti još nisu poznati.

Pročitajte i ovo Nepalci oplakuju mrtve u potresu - 1 Neizmjerna tuga Suze djevojčice slamaju srce: Potres je uništio sve, ostala je bez roditelja i braće, sada samo čeka da njihova tijela budu kremirana Prometna nesreća u Tennesseeju strava u Americi U strašnoj prometnoj nesreći poginulo petero djece i 18-godišnjakinja: Svi su ispali iz automobila

Stotine domova je evakuirano u Tennesseeju, a skloništa su otvorena diljem savezne države za ljude koji su ostali blokirani zbog poplavljenih cesta. U Memphisu je tijekom dana palo do 25 centimetra kiše, a dužnosnici upozoravaju da bi dodatnih 10 do 20 centimetra moglo pasti tijekom noći na nedjelju. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene