Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Prijetio joj i brutalnim ubojstvom

Poludio od ljubomore i supruzi super ljepilom 'zapečatio' vaginu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubomorom izluđen i rastrojen suprug prijetio je svojoj 40-godišnjoj partnerici odrubljivanjem glave, a nakon što je u potpunosti izgubio kontrolu napravio je nezamislivu stvar.

Neimenovana žena iz Južne Afrike u strahu je po vlastiti život nakon što joj je suprug zaprijetio životom te vaginu slijepio trenutnim ljepilom.

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem Posjedovao oružje Splitska policija i dalje traga za nasilnikom Davorom Firićem: Dio je obitelji koja ima dugu povijest kršenja zakona Policija traga za muškarcem Split na nogama Tko je muškarac za kojim traga policija? Od ranije je poznat zbog obiteljskog nasilja, povezan s drogom, a poznati su mu i sinovi...

Da stvar bude gora, ljubomorom izluđen, isto tako neimenovani, suprug, bio je uvjeren da ga partnerica vara, ni više ni mane, nego sa stricem te je odlučio stvari uzeti u svoje ruke.

Zaključao je nesretnu suprugu u spavaću sobu, naredio joj da se skine, uperivši mačetu prema njoj uz prijetnju da će joj odrubiti glavu ako ne učini ono što joj kaže.

Liječnici joj iz vagine izvadili proklijali krumpir!

"Već mi je pokušao odsjeći šaku pa sam se uplašila", rekla je nesretna žena, a prenosi Daily Record.

"Naredio mi je da legnem, raširim noge te je potom uzeo trenutno ljepilo i njime spojio moju vaginu. Suze su mi tekle niz lice i molila sam ga da prestane, ali nije mario za to", opisala je potresena supruga.

"Ne znam što može natjerati muškarca koji voli ženu da joj to napravi", upitala se.

Kasnije je pokušala sama odstraniti lijepilo, ali je ostala s doživotnim ožiljcima, koji znače da neće moći imati seks, a čitava grozota joj uzrokuje i veliku bol. Kaže da želi da ga policija uhiti, no strahuje da će se onda vratiti i ponovno je napasti.

"Želim podnijeti tužbu, ali je pobjegao i nisam ga otad vidjela. Bojim se da se ne vrati i odrubi mi glavu", rekla je na kraju prestravljena žena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene