Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičeni uspjeli pobjeći

U Panami zaplijenili više od tone kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Panamske vlasti u suradnji s američkom policijom u ponedjeljak su zaplijenile čak 1,175 kilograma kokaina.

Droga ja zaplijenjena u obalnom području u blizini rijeke Tiger, piše Reuters. Javier Caraballo, glavni panamski inspektor za narkotike, ispričao je kako je osumnjičeni muškarac bacio kokain u more, kada je vidio policiju koja mu se približava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

'Ovo je bila vrlo uspješna internacionalna operacija. Uspjeli smo presresti brod od krijumčara, koji su kada su nas vidjeli u more bacili 48 paketa kokaina. Pretragom smo uvidjeli da se radi o 1,175 kilograma kokaina', ispričao je Caraballo.

>> Policija otkrila krijumčare drogom: Uhićeni majka, otac i sin

Četvorica osumnjičenih muškaraca uspjela su pobjeći pomoćnim čamcem.

Trgovanje drogom u panami je vrlo rašireno. Vrlo često droga koja se krijumčari iz Južne Amerike stiže u Panama manjim plovilima. Od tamo se prebacuje u Sjevernu Ameriku. Panamske vlasti samo u 2012. godini zaplijenile su 12 tona raznih narkotika.


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene