Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi na Kosovu

Policija suzavcem rastjerala srpske prosvjednike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Europske unije suzavcem je rastjerala srpske prosvjednike koji već tjedan dana negoduju zbog obnove albanskih kuća u selu Brđane, pokraj Mitrovice.

Oko 200 lokalnih Srba prosvjedovalo je u petak protiv obnove sedam albanskih kuća u tom selu i međunarodna policija morala je upotrijebiti suzavac kako bi ih spriječila da se približe albanskim graditeljima, rekao je šef kosovske policije Besim Hoti. Ozlijeđenih nije bilo.

Pročitajte i ovo Herzoga dočekali prosvjednici na otvaranju muzeja holokausta u Amsterdamu Traže prekid vatre Na otvaranju muzeja izraelskog predsjednika dočekali prosvjednici: Postavili mu putokaz prema Međunarodnom sudu pravde Slika nije dostupna Oklopna vozila na ulicama VIDEO Kaos na Kosovu - Vučić Srbima: "Nemojte reagirati na nasilje, ali ako krenu u nasilje - vi zaštitite narod, a mi ćemo biti uz vas".

Mirovne snage NATO-a iz Francuske, Grčke, Danske i Belgije u oklopnim vozilima patroliraju područjem kako bi spriječili izbijanje novih izgreda oko Mitrovice. U sjevernom djelu Mitrovice u četvrtak navečer bačen je molotovljev koktel na vozilo EULEX-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene