Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je jasno na prvi pogled

FOTO Njemačka policija iz prometa isključila autobus iz BiH: "Ovo je tempirana bomba"

Zaustavljeni autobus iz BiH - 3
Zaustavljeni autobus iz BiH - 3 Polizei NRW Düsseldorf
Aktualno Galerija Zaustavljeni autobus iz BiH - 3 Zaustavljeni autobus iz BiH - 3 Foto: Polizei NRW Düsseldorf Zaustavljeni autobus iz BiH - 2 Zaustavljeni autobus iz BiH - 2 Foto: Polizei NRW Düsseldorf +0 Zaustavljeni autobus iz BiH - 1 Galerija 1/3 >>
Njemačka policija iz prometa je isključila autobus iz Bosne i Hercegovine zbog silnih oštećenja koja su predstavljala opasnost za promet.

Njemačka policija u petak je iz prometa isključila autobus iz Bosne i Hercegovine koji je vozio na relaciji Zvornik – Dortmund.

Kako navode u objavi na Facebooku, policijski službenici su oko devet sati ujutro na stanici u Düsseldorfu ugledali autobus pun putnika te se odmah na prvi pogled moglo vidjeti da autobus nije u najboljem stanju.

Pročitajte i ovo Nikola Milina Komentirao i slučaj u Osijeku Ravnatelj policije komentirao slučaj ličkog policajca u čijem je mobitelu nađena dječja pornografija

Policija je odmah uočila značajnija oštećenja od korozije, a nakon što je autobus poslan na izvanredni tehnički pregled, uočeno je da iz cilindra za kočenje izlazi tekućina te da sustav za kočenje radi neujednačeno.

Osim toga, na autobusu su zahrđali nosači u predjelu prednje osovine, čije je stanje toliko loše da bi se mogli stisnuti rukom i uništiti.

Njemački inspektori utvrdili su da autobus predstavlja opasnost za promet te da se nesreća mogla dogoditi bilo kada zbog čega su autobus nazvali – tempiranom bombom.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Vozači privedeni Policija u samo pola sata spriječila dva pokušaja krijumčarenja 62 migranta

Na vozilu su skinute registarske oznake, oduzeta je prometna dozvola i autobusu je zabranjeno da nastavi vožnju sve dok ne bude popravljen.

Osim fizičkih oštećenja, prekršeni su i propisi o vremenu vožnje i odmoru vozača.
Policija je zbog svih nepravilnosti napisala kaznu od 2800 eura, a putnici su se morali samostalno snaći da pronađu alternativu za nastavak putovanja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene