Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je s mozgom?

Policajci upali u pogrešan stan i potpuno ga demolirali, vlasnici poručili: "Neka vam štetu plati onaj kojeg smo tražili"

Policija demolirala stan
Policija demolirala stan Foto: Privatna arhiva
Kriminalistička policija demolirala je pogrešni stan 6. ožujka u jednoj gradskoj četvrti u Beogradu. Štetu ne planiraju nadoknaditi, a vlasnicima su poručili da ulazna vrata zakrpaju pur-pjenom.

Kriminalistička policija provalila je u pogrešni stan prošlog ponedjeljka, 6. ožujka u Višnjičkoj banji u Beogradu. Promašili su zgradu i demolirali stan, čija ga vlasnica Biljana M. iz Švedske iznajmljuje rođaku Filipu S.

Kada je Filip bio na poslu, policija je provalila u stan u Ulici Slobodana Jovanovića. Razbili su ulazna vrata, vrata spavaće sobe, a nisu poštedjeli ni namještaj i staklo. 

Policija demolirala stan Policija demolirala stan (Foto: Privatna arhiva)

Predstavnik stanara nazvao je vlasnicu stana nakon što je otišla policija. U razgovoru su pretpostavili da je policija tražila Filipa.

"U životu nisam platio kaznu za vezivanje pojasa, a kamoli da me jure pripadnici kriminalističke policije", rekao je Filip za Danas.rs i dodao da je istog trena otišao u policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod autobusnog kolodvora Priveden osumnjičenik za pokušaj ubojstva u Zagrebu: Nakon svađe ubo muškarca

Ubrzo je shvatio što se točno dogodilo: "Davao sam izjavu i odgovarajući na pitanje gdje trenutačno živim, rekao sam u Ulici Slobodana Jovanovića. Na to mi je inspektorica rekla: 'Ne, vi živite u ulici Višnjički venac.' Ja kažem ne i ponovim, a ona ponovi svoje. Tada mi je bilo jasno da su promašili zgradu."

Filip je kazao da je u njegovoj ulici čest nesporazum jer navigacija ljude navodi u susjednu ulicu.

Kada su shvatili da je riječ o nesporazumu, inspektorica mu je obećala otpečatiti stan. Kako sada bilo tko može ušetati u stan, dobio je i savjet kako brzo sanirati štetu na ulaznim vratima. Navodno mu je rečeno da kupi pur-pjenu i tako riješi problem.

Pročitajte i ovo Damir Dekanić Tko je vozio? Otkriveno tko je sve uhićen zajedno s HDZ-ovim županom: Troje policajaca, vlasnica kuće...

Policija je na nagovor Filipa nevoljko kontaktirala i Biljanu M. kako bi joj objasnili situaciju, ali i odgovorili tko bi trebao snositi troškove - jer policija sigurno neće.

Predložili su joj da tuži NN lice koje su tražili. Kada su ih pitali o kome se radi, kratko su odgovorili: "E, to ne možemo reći zbog istrage."

Dio štete vlasnica je ipak već sanirala, a policija se otad nikome nije očitovala.

Kako izgleda cijeli stan, možete pogledati >> OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene