Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Herojski čin policajaca

Dramatična snimka koja bitno mijenja pogled na svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Herojski pothvat zabilježen je kamerom jednog od policajaca, a unatoč tome što je zatočeni osumnjičen za pljačku, policajci ni u jednom trenutku nisu oklijevali od odluke za spase život zarobljenom bjeguncu.

UPOZORAVAMO DA SU SNIMKE UZNEMIRUJUĆE. 

Pročitajte i ovo Goran Gašpert i Tea Švob Tea Švob Spasila je utopljenika iz mora, jedna je od rijetkih policajki na motoru, a sada je dobila novo priznanje Ilustracija Sisačko-moslavačka policija Akcija policije i USKOK-a: Uhićena dvojica policajaca, poznato za što ih se sumnjiči

Policajci iz policijske postaje Fort Worth iz Teksasa postali su pravi heroji nakon što je objavljen video u kojem je zabilježen njihov herojski pothvat. Snimka prikazuje nekolicinu policajaca koji pokušavaju osloboditi muškarca iz gorućeg automobila, inače osumnjičenog za pljačku. Unatoč činjenici kako je osumnjičeni mogao biti naoružan, policajci nisu oklijevali u svojoj namjeri da spase život zatočenom, a hrabri čin zabilježen je pomoću kamere koja dolazi u sklopu njihove opreme. 

Dramatičnoj snimci koja je nastala ranije tijekom srpnja prethodila je oružana pljačka u kojoj je policija pokušavala uhvatiti trojicu osumnjičenih koji su pokušavali pobjeći automobilom, među kojima se nalazio i spašeni muškarac. Nakon što su doživjeli sudar vozilom, jedan od osumnjičenih je pobjegao, drugog su policajci uspjeli zadržati, no treći osumnjičeni ostao je zarobljen u automobilu i pritom se našao u po život opasnoj situaciji. 

Policajci su brzom reakcijom krenuli u misiju spašavanja muškarca, a pritom im je situaciju otežavala činjenica kako su vrata automobila bila zaključana, stoga su onesviještenog muškarca odlučili izbaviti kroz prozor. 

Sva trojica osumnjičenih trenutno se suočavaju s optužbom za pljačku, a ovakav čin policijskih službenika bacio je svjetlo na njihovu djelatnost o kojoj se posljednjih mjeseci sluša mnogo više u vijestima s negativnim predznakom.

Kako nam u posljednje vrijeme iz SAD-a na žalost često stižu snimke na kojima su policajci upucali nekog osumnjičenika, često potpuno neopravdano, lijepo je da je u javnost stigla i snimka koja prikazuje da postoji i ona druga, ljepša strana medalje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene