Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Počivaj u miru Vedrane'

VIDEO: Pet tisuća mladih na ispraćaju Vedrana Puljića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vedran Puljić, koji je ubijen u neredima navijača, pokopan je na sarajevskom groblju Bare.

Njegovom posljednjem ispraćaju nazočilo je između četiri i pet tisuća ljudi, među kojima su se našli navijači iz svih krajeva BiH - Robijaši, Manijaci, Horde Zla, Rudara iz Kaknja te Travnika, prenosi Dnevni Avaz. Vedranovi najbliži prijatelji nosili su veliki transparent 'počivaj u miru Vedrane', dok su mnogi prisutni nosili majice s njegovom slikom.

Pročitajte i ovo Sporovod Alekseja Navaljnog Najveći Putinov kritičar Brojni Rusi i dalje su okupljeni oko groblja, kći Alekseja Navaljnog objavila prekrasnu poruku: "Moj heroj" Fotografija Alekseja Navaljnog Ništa se ne zna "Svi nas odbijaju, dobili su zabranu!" Glasnogovornica Navaljnog otkrila strašne detalje kroz koje prolaze

>> Svjedoci: Knezoviću podmetnuto ubojstvo

Sprovodu su nazočili i izbornik nogometne reprezentacije BiH, Miroslav Ćiro Blažević, kapetan reprezentacije Emir Spahić i njegov kolega iz reprezentacije Džemo Berberović te Mirad Kebo, potpredsjednik Federacije BiH.

Brat pokojnog Vedrana poručio je okupljenima da Vedran nije bio savršen, ali je imao karakter, zato od svih ljudi koji su bili dole, nisu mogli ubiti pogrešnijeg.

Nadbiskup Sarajevski, ističe da su istupi potpredsjednika federacije stvorili opasnu klimu straha. 'Ja ozbiljno zamjeram gospodinu Kebi koji je stvorio klimu jednu u kojoj neće baš biti jednostavno vraćeno povjerenje', poručio je kardinal Puljić.

Osmorica policajaca pušteni na slobodu

Osmoricu pripadnika Sudske policije iz Širokog Brijega i gruda, nakon saslušanja u Tužilaštvu Zapadnohercegovačkog kantona, sudac je danas pustio na slobodu. U obrazloženju se navodi kako tužitelj nije konkretno naveo razloge koji bi ukazivali da postoji opravdana opasnost da osumnjičeni policajci pobjegnu u Hrvatsku, istaknuo je Franjo Ravlija, predsjednik Općinskog suda u Širokom Brijegu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene