Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekršio članak 185.

Snimio ga radar iako nije prebrzo vozio: Sad mu prijeti novčana kazna

Berlinski prijestupnik
Berlinski prijestupnik Foto: Polizei Berlin/Screenshot
Berlinska je policija u utorak objavila fotografiju vozača Audija koji policijskom radaru pokazuje srednji prst. Muškarac s fotografije ne bi bio ni uhvaćen u svojem nedjelu da u istom trenutku pored njega nije projurio drugi vozač nedopuštenom brzinom, što je aktiviralo kameru.

Muškarcu iz Berlina prijeti novčana kazna zbog pokazivanja srednjeg prsta policijskom radaru.

On je u svom Audiju namjerno usporio pred radarom kako bi iskazao svoje mišljenje o kontroli prometa i direktno u kameru pokazao srednji prst.

Ironično, ali njegov potez prometna kamera ne bi ni zabilježila da u istom trenutku pored njega nije projurio drugi automobil, nedopušteno visokom brzinom, što je aktiviralo kameru i uhvatilo vozača Audija na djelu, prenosi Fenix.

"Drugi vozač je svojim vozilom pretekao vozača Audija, a radar se aktivirao zbog brzine kojom je vozio. Tako je radar slikao i vozača koji je vozio prebrzo i vozača koji je vozio sporo i pokazao srednji prst", priopćila je policija.

Obojici vozača slijedi kazna. Vozač Audija dobit će kaznenu prijavu zbog uvrede iz članka 185. Kaznenog zakona, dok će drugi vozač zaraditi kaznu za prekoračenje brzine.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene