Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji pokolja u školi

'Pobili smo svu djecu, što da sad radimo?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki dan u javnost dospijeva sve više detalja o mučnim ubojstvima koja su se zbila u pakistanskoj školi.

Talibanski krvnici koji su ubili 132 djece u školi u pakistanskom gradu Pešavaru nakon pokolja kontaktirali su svog zapovjednika riječima - 'Pobili smo svu djecu, što da sad radimo?'

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka

Jedanaestorica muškaraca u školu su upali naoružani puškama, bacačima raketa te samoubilačkim prslucima opremljenim bombama. Zauzeli su sve prostorije i pucali na sve, od najmlađeg do najstarijeg.

VIDEO Ovo su ljudi koji su izmasakrirali 132 nevine djece

Svakim danom pojavljuje se sve više mučnih detalja o ovom stravičnom napadu u zemlji koja se već dugi niz godina bori protiv talibanske prijetnje.

Tako se doznaje i da su šestorica napadača dobila uputu da čekaju dolazak vojske ne bi li detonirali samoubilačke prsluke, piše Daily Mail.

Sada se traga sa 16 muškaraca koje se dovodi u vezu s ovim napadom.

Roditeljima stradale djece sad predstoji identifikacija svojim miljenika, Najmlađa žrtva imala je samo pet godina i ovaj tragičan dan navodno joj je bio prvi dan predškole.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene