Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Republici Srpskoj

Planiran napad na srpskog ministra policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić trebao je biti meta napada suradnika narko-šefa Darka Šarića, tijekom svojeg posjeta Banjoj Luci u BiH.

'Njihov plan je bio napasti kolonu s ministrom Dačićem. Prema onome što znamo, oni nisu planirali ministra ubiti, već samo zapucati na kolonu, ili aktivirati bombu, čime bi poslali poruku vlastima u Srbiji', rekao je za Press izvor iz srpskog MUP-a. Policija je presrela razgovore nekoliko Šarićevih suradnika, koji su u šiframa dogovarali napad na Dačića. Sumnjaju kako su napad organizirali izvjesni Čombe i Božović.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Ministar policije u Republici Srpskoj, Stanislav Čađo, nije htio komentirati saznanja srpskih medija, a srpski MUP samo je šturo obznanio kako je bilo nekih sigurnosno zanimljivih informacija iz Banja Luke. 'Istina je da je bilo informacija kako je ministar Dačić ugrožen, ali to je nešto što je za nas uobičajeno. O sigurnosti ministra se jako vodi računa, naročito poslije početka obračuna sa Šarićevim narko-klanom', istaknuo je isti izvor iz MUP-a Srbije za Press.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene