Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to je New York

PIZZA-GATE New York u šoku: Naš gradonačelnik jede pizzu sa...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njujorčani su, najblaže rečeno, šokirani jer de Blasio jede pizzu na, kako komentiraju - ne-njujorški način.

Cijeli New York već dva dana priča samo o jednoj stvari – njihov gradonačelnik Bill de Blasio je snimljen kako jede pizzu vilicom i nožem!

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Njujorčani su, najblaže rečeno, šokirani jer de Blasio jede pizzu na nimalo, kako komentiraju po društvenim mrežama, ne-njujorški način. Pizza se u New Yorku bez obzira koliko je masna ili vruća jede isključivo rukom – naglasio je jedan kolumnist New York Magazinea.

FOTO Što mislite tko je on?

'Afera Pizza-gate' otišla je tako daleko da gotovo da i nema medija u Americi koji se ne bavi načinom na koji de Blasio jede pizzu. Neki idu toliko daleko da korištenje vilice i noža čak smatraju njegovom prvom velikom pogreškom od kad je postao gradonačelnik u jesen 2013. godine.

U jednoj anketi među posjetiteljima popularne picerije Goodfellas gdje se dogodio 'incident' mnogi su rekli da je ono što je napravio de Blasio čista blasfemija. Bill de Blasio je na pitanje novinara zašto tako 'čudno' jede pizzu odgovorio da se drži svojih talijanskih korijena i da je u Italiji uobičajeno da se pizza jede vilicom i nožem.

Inače, ovo nije prvi put da Njujorčani šize oko ovakvih stvari. Bivšeg gradonačelnika Michaela Bloomberga su također prozivali kako jede pizzu. Bloomberg bi naime svaki put kad bi mu stigla pizza zatražio soljenku i dodatno posolio cijelu pizzu.

Ova će priča vjerojatno mnoge podsjetiti na Seinfelda, odnosno Georgea Constanzu koji je jeo Snickers vilicom i nožem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene