Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njujorčani se oporavljaju od šoka

Vilica srama: Hoće li iz sramotne afere Pizza gate ipak izaći nešto dobro?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik New Yorka pizzu je jeo vilicom i nožem čime je šokirao svoje sugrađane koji svi redom pizzu jedu rukama. Sada vilica ide na aukciju, a zarađeni novac biti će doniran u dobrotvorne svrhe.

Malo je trebalo novom gradonačelniku New Yorka Billu de Blasiu da se uplete u skandal. Podsjetimo, nedavno je izazvao bijes svojih sugrađana kada se usudio pizzu jesti vilicom i nožem, umjesto rukama kao pravi Njujorčanin, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija SVJEDOK RAZARANJA Pronađen je pod ruševinama Hirošime i prodan za popriličnu cifru Ilustracija Sumnjive okolnosti Vlasnica pizzerije pronađena mrtva nakon navodnog sukoba s gostom: Marketinški trik pošao po zlu?

 

Afera Pizzagate potresla je i šokirala mnoge, ali čini se da bi iz svega moglo izaći nešto dobro.

PIZZA-GATE New York u šoku: Naš gradonačelnik jede pizzu sa...

Posramljeni gradonačelnik pokušao se pozivanjem na svoje pretke u Italiji izvući iz neugodne situacije. 'Kod njih je uobičajeno jesti pizzu nožem i vilicom', pravdao se, ali bijesne komentare nije mogao izbjeći.

Međutim, vilica kojom je gradonačelnik sagriješio sada bi trebala pomoći onima kojima je potrebno pa mu možda i sugrađani oproste. Vlasnik pizzerije Goodfella u kojoj se incident dogodio vilicu srama iz zabave je izložio. Kada je privukla veliku pozornost odlučio je staviti na aukciju i novac donirati u dobrotvorne svrhe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene