Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije uspio

PARIŠKI HEROJ Ovo je mladić koji se bacio na kišu metaka kako bi spasio ljude

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ludovic Boumbas, jedna od žrtava napada u petak prozvan je herojem nakon što se bacio pred napadače kako bi svojim tijelom zaštitio ljude u kafiću na koje je pucao terorist.

Ludovic Boumbas nalazio se u kafiću s prijateljicama kada je terorist otvorio vatru na goste. Ludovic kojeg su prijatelji zvali Ludo, odmah se bacio pred napadača, ali nije uspio spasiti svoje prijateljice Houdu i Halimu Saadi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna bankar iz Italije "Zatvorio sam oči i ponadao se da će sve dobro proći": Heroj spasio djevojčicu koja je pala s petog kata Heroj spasio život dječaku Herojski čin VIDEO Snimka muškarca koji je spasio život jednogodišnjem dječaku obišla regiju, danas se javio i djed: "Ljudino..."

PUTIN, OBAMA I CAMERON ZA ISTIM STOLOM Teroristički napad u Parizu promijenio je sve

Priču o o tome kako se hrabri mladić bacio pred kišu metaka fanatičnih terorista objavio je Le Parisien. 'Ludo se bacio kako bi zaštitio curu i primio je metak. Volio je putovati svijetom i volio je ljude. Bio je jedan od onih jako, jako dobrih ljudi', rekao je njegov prijatelj.

U napadu na kafić Belle Equipe poginulo ukupno 19 osoba.

SVE NA JEDNOM MJESTU Ovo su poznati detalji o napadačima iz Pariza

Podsjetimo, u seriji napada u Parizu u petak navečer, među kojima je bio i napad na spomenuti kafić, poginulo je više od stotinu osoba. Čelnici država kazali su kako su ovi napadi – 'napadi na čovječanstvo' i obećali Francuskoj pružiti svu potrebnu pomoć.

Francuski predsjednik Francois Hollande u obraćanju javnosti proglasio je rat, a sinoć su francuske vojne snage pojačale napade na mete Islamske države u Siriji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene