Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Papa za novo doba

Papa pozvao katolike da budu aktivni na internetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Benedikt XVI. pozvao je u ponedjeljak katolike da budu aktivni na društvenim mrežama na internetu, ali upozorivši ih da virtualni kontakt ne bi smio zamijeniti izravni kontakt s ljudima.

'Treba se sjetiti da virtualni kontakt ne može i ne smije zamijeniti ljudski kontakt s osobama svih razina našeg života', rekao je Papa u poruci za 45. svjetski dan društvenih komunikacija.

Pročitajte i ovo Gerhard Ludwig Müller EKSKLUZIVNO ZA DNEVNIK NOVE TV Ključni čovjek u Vatikanu: Blizak prijatelj pokojnog pape o utjecaju i nasljeđu Benedikta XVI., ali i problemima u Crkvi Knjiga žalosti za papu Benedikta XVI. - 1 U Zagrebu Milanović se upisao u knjigu žalosti povodom smrti pape Benedikta XVI.: Uputio sućut papi Franji

>> Papa poziva svećenike da koriste mogućnosti interneta

>> 'Zeleni Papa' htio bi električni papamobil

Benedikt XVI. poziva kršćane da se 's povjerenjem ujedine uz svjesnu kreativnost i odgovornost u društvene mreže, sastavni dio ljudskog života'. Preporučio je svima kršćanskog duha na netu da se 'očituju poštenom i otvorenom komunikacijom, odgovornom i uz poštivanje drugih'. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene