Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruši sve pred sobom

Ovakvog manijaka i obiteljskog nasilnika još niste vidjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obiteljsko nasilje samo po sebi je loša i nepoželjna stvar, no kad se ono preseli doslovce i na ulicu te završi na internetu i vijestima, onda čitava priča dobiva novu dimenziju.

U Nashvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee odvijala se prava drama prošlog petka. 40-godišnji Eric Whitaker progonio je svoju djevojku kamionetom i nije stao, sve dok ga zid supermarketa nije zaustavio.

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem Posjedovao oružje Splitska policija i dalje traga za nasilnikom Davorom Firićem: Dio je obitelji koja ima dugu povijest kršenja zakona Policija traga za muškarcem Split na nogama Tko je muškarac za kojim traga policija? Od ranije je poznat zbog obiteljskog nasilja, povezan s drogom, a poznati su mu i sinovi...

Naime, njegova 37-godišnja djevojka utrčala je po pomoć u spomenuti supermarket, no za petama joj je bio poludjeli partner, koji je vozilom 'raznio' čitav prednji dio supermarketa, prenose lokalni mediji.

nakon što je izazvao opći kaos, izašao je iz vozila vidno ošamućen, no pribrao se, te išetao van, ukrao parkirano vozilo te pokušao njime pobjeći. Prilikom priključenja na glavnu cestu, skrivio je frontalni sudar s nadolazećim kamionom. Sve su zabilježile nadzorne kamere.

Whitaker je prebačen u obližnju bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život. Prema riječima prijatelji obitelji Whitaker, njegovo stanje se u međuvremenu stabiliziralo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene