Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjedi stanovništva

Kina: Pijani policajac ubio vozilom petero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineske vlasti uhitile su policijskog časnika osumnjičenog za vožnju pod utjecajem alkohola nakon što je razbio službeno vozilo i pritom ubio petero ljudi, što je izazvalo prosvjede lokalnog stanovništva, navodi se u medijskim izvješćima u nedjelju.

Policajac na području Runana u siromašnoj središnjoj pokrajini Henanu optužen je za 'ugrožavanje javne sigurnosti općeopasnom radnjom' nakon što se policijskim kombijem zabio u javnu rasvjetu i 'pomeo' osmero ljudi, od kojih je petero ubio, a troje ozlijedio, javila je Xinhua. 'On je osumnjičen za vožnju pod utjecajem alkohola', navodi se u vladinom priopćenju.

Bijesno lokalno stanovništvo, nezadovoljno načinom rada policije nakon incidenta, preokretalo je i razbijalo vozila koja su došla ukloniti mrtva tijela, piše Southern Metropolis Daily.

Službena agencija Xinhua nije izvijestila ni o kakvim prosvjedima, a dužnosnici nisu bili dostupni za komentar. (Hina)

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Ilustracija Lakše je ozlijeđen Policajac neoprezno uletio u zavoj pa službenim automobilom sletio s ceste

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene