Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćeni na kamerama

VIDEO Ovaj par nije došao razgledavati muzej...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac i žena uhićeni su zbog drske krađe modela bebe dinosaura koju su zabilježile nadzorne kamere.

Policija je u sjevernoj Karolini uhitila muškarca i ženu zbog krađe modela bebe dinosaura koji je bio izložen u prirodoslovnom muzeju u Raleighu.

Pročitajte i ovo Nogometni trener iz Srbije proglašen je krivim zbog krađe mobitela bivše djevojke Stigla presuda Nogometni trener usred noći upao bivšoj curi u stan: Uhvatio ju je za vrat i vikao "kurvo!" Policija traži ovog muškarca Mole za pomoć FOTO Prepoznajete li ga? Policija traga za ovim muškarcem

Logan Todd Ritchey (21) i Alyssa Ann Lavacca (21) optuženi su za dva kaznena djela krađe i uništavanja imovine muzeja. Dvojac se sam predao vlastima.

FOTO Znanstvenici otkrili opakog europskog dinosaura

Njihovu drsku krađu zabilježile su i nadzorne kamere. Par je ušao na izložbu, naizgled bez posjetitelja, nakon čega se muškarac popeo preko prepreke, uzeo malu repliku dinosaura vrijednu oko 10 tisuća dolara i stavio je u veliku torbu koju je nosila žena.

Ritchey i Lavacca osumnjičeni su za još jedan sličan incident koji se dogodio u obližnjem povijesnom muzeju iz kojeg je nestala antikna posuda za lijekove.

Srećom, svi predmeti su vraćeni gdje pripadaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene