Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve isplanirao

Otkriveni novi detalji 'krvave svadbe': Ubojica imao pun automobil oružja i plan za masakr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njegov krvavi pohod prekinuo je suprug Natalijine tetke koji ga je nakon što je nasrnuo na njegovu suprugu udario stolicom. Šefer je pao na pod, a potom umro.

Jutro nakon svadbe mladoženjin otac Rade Šefer u selu Martonoš kod Kanjiže ubio je šestero ljudi. Kako piše Kurir, u nedjelju ujutrom, prije krvavog pohoda Šefer je došao pred prijateljevu kuću automobilom punim oružjem i planom za ubojstvo svih svatova.

Pročitajte i ovo Danka Ilić svirepo ubojstvo Oglasio se otac ubijene Danke: "Jako nam je loše, čekamo..." Istraga u Srbiji - 3 jeziv slučaj u Srbiji Mučna potraga za tijelom malene Danke, psihijatar o strašnom zločinu: "Nedostatak empatije, suosjećanja, iskrivljenih moralnih vrijednosti..."

U trenutku kada je naoružan upao u dvorište obiteljske kuće svoje novopečene snahe Natalije i njenih roditelja Karoline i Šandora Bajtai, u dvorištu se nalazilo najmanje 20 gostiju koji su ostali nakon svadbenog veselja održanog dan ranije.

Masakr u Srbiji: Ubijao je dok mu je sin spavao, gosti su vrišteći bježali iz kuće

Bez razmišljanja, Šefer je počeo pucati po gostima te upucao snahu, njezine roditelje i svoju bivšu ženu.

Njegov krvavi pohod prekinuo je suprug Natalijine tetke koji ga je nakon što je nasrnuo na njegovu suprugu udario stolicom. Šefer je pao na pod, a potom umro.

Prije masakra u Martonošu, Šefer je otišao u selo Orom gdje je ubio roditelje bivše žene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene