Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NASTAVAK AKCIJE "PEČAT"

Otkrivena tiskara lažnih diploma i drugih dokumenata, ispitana i zaposlenica Vlade Republike Srpske

Zapljena dokumenata, illustracija (Foto: AFP)
Zapljena dokumenata, illustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Tiskara je otkrivena u Banjoj Luci. Dio osumnjičenih pušten je da se brani sa slobode, a dio je doveden na saslušanje kod tužitelja.

Akcija "Pečat", u kojoj su inspektori SIPA-e uhitili devet osoba koje se sumnjiče za krivotvorenje diploma, dobila je i svoj nastavak - u Banjoj Luci otkrivena je tiskara lažnih dokumenata, doznaje Srpskainfo.

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba

Po istom izvoru, u sklopu istrage saslušana je i zaposlenica Vlade Republike Srpske, koja radi u Ministarstvu pravde. Nakon davanja izjave puštena je kući, a iz Ministarstva pravde najavili su kako će se o svemu očitovati tijekom dana.

Tužitelj Unsko-sanskog kantona saslušat će osumnjičene i odlučiti o eventualnom zahtjevu za jednomjesečnim pritvorom. Dio osumnjičenih pušten je da se brani sa slobode, a dio je doveden na saslušanje kod tužitelja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene