Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Njemačkoj

Pronađeno tijelo djevojke za koju su tražili više od milijun eura otkupnine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka je policija u mjestancu blizu Dresdena pronašla tijelo nestale djevojke nakon što je oteta i za nju zatražena otkupnina u visini od 1,2 milijuna eura, rekao je u utorak policijski glasnogovornik.

Policija je u ponedjeljak na večer otkrila tijelo u jednom vrtu u mjestu Lampersdorfu.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Nakon toga uhićena su dvojica muškaraca u dobi od 39 i 61 godine u Dresdenu i u Bavarskoj.

Žrtva, kojoj je objavljeno samo ime Anneli, djevojka od 17 godina, nestala je u četvrtak nakon odlaska iz roditeljskog doma u mjestu u blizini Dresdena. Bila je u šetnji s psom, koji je u međuvremenu pronađen.

Policija je u ponedjeljak pojačala potragu za Anneli, nakon što je tabloid Bild objavio da je njezina obitelj dobila zahtjev za otkupninom.

NITKO NIJE TRAŽIO OTKUPNINU Naoružani muškarci oteli humanitarku

Policija i djevojčini roditelji u ponedjeljak su javno pozvali otmičare da puste djevojku. Roditelji su poručili kako su spremni na "ispunjenje zahtjeva kako bismo mogli opet zagrliti naše dijete". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene