Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči dana nezavisnosti

Ostavka Sarah Palin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sarah Palin jučer je iznenadila javnost i kolege objavivši da se povlači s mjesta aljaske guvernerke te potakla špekulacije kako je taj potez učinila kako bi sudjelovala u utrci za Bijelu kuću 2012. godine.

Republikanska kandidatkinja za potpredsjendika SAD-a jučer je u ispred svojeg doma u Wasillu sazvala konferenciju za novinare. Kratkim objašnjenjem Sarah se povukla s dosadašnje funkcije, piše APTN.  Palinina ostavka tempirana uoči je američkog Dana nezavinosti koji za većinu Amerikanaca znači produženi vikend,  kako bi izbjegla prevelik publicitet.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

>> Palin ne namjerava odustati od politike

'Za svoju zemlju i obitelj biram više slobode i napretka. Kako bi Aljaska što više napredovala, neću sudjelovati na novim izborima za guvernera Aljaske', rekla je Sarah Palin. Svojom naglom ostavkom iznenadila je i svojeg dosadašnjem zamjenika Seana Parnella koji će u guvernersku fotelju sjesti 26. srpnja. Parnell je rekao kako je za Palininu odluku saznao u srijedu navečer, a tvrdi kako ne zna da iza njezine ostavke stoje predsjedničke ambicije.

Imaju li sličnosti ostavka Sanadera i Palin?

  • Da
  • Ne
  • Možda malo
  • Nemaju ni najmanje sličnosti

Ukupno glasova:

 



 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene