Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osjećala duha obješene žene pa se objesila i sama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Carissa Glenn, 18-godišnja Britanka objesila se u unajmljenom stanu, nakon što je čula glasine da je na isti način samoubojstvo počinila žena koja je ondje živjela prije. Navodno ju je sanjala i osjećala ženinu prisutnost.

Nakon što je policija istražila slučaj, utvrdila je kako u dotičnom stanu nitko nikada nije počinio samoubojstvo, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Zločin u Bugojnu U BiH se nastavlja istraga o samoubojstvu svjedoka ratnih zločina nad Hrvatima: "Treba naći pokrovitelje samoubojstva" Policija u Bugojnom, BiH Ubijen 21 Hrvat Istraga u BiH o samoubojstvu svjedoka u istrazi ratnih zločina nad Hrvatima

Carissini roditelji ispričali su da im je kćer tjedan dana prije samoubojstva u telefonskim razgovorima govorila kako ne voli biti u stanu u kojem boravi jer je čula da se ondje objesila jedna žena. Također im je nekoliko puta napomenula da osjeća ženinu prisutnost u stanu, te da je sanja.

Kako je tinejdžerica mjesečarila i prije nego je otišla iz roditeljskog doma, pretpostavlja se da je samoubojstvo počinila slučajno, tijekom sna.

‘Mislimo da je bila u nekom polusvjesnom stanju, možda snu kada se to dogodilo. Carissa je čula glasine o ženi koja se ondje objesla, a to je i nju sustiglo. Rekla mi je da je osjetila ženinu prisutnost te da je sanja. Carissa nikada ne bi učinila nešto takvo namjerno. Najvjerojatnije je mjesečarila', rekla je njezina 59-godišnja majka Lusia Glenn.

Clarisa se iz obiteljske kuće preselila u Leeds kako bi započela samostalan život. Ubrzo nakon što se uselila u stan rečeno joj je kako se prethodna stanarka ondje objesila. No, tijekom istrage, policija je informaciju o samoubojstvu opovrgla.

Obitelj ju je pozvala da se vrati kući, čak su joj obećali dati novac za neplaćenu stanarinu.

‘Uvijek se bojala paranormalnih pojava. Nekoliko je puta ponavljala kako osjeća nečiju prisutnost u stanu’, rekla je njezina sestra Lara.

Carissini kolege s posla tvrde da je bila pozitivna i sretna osoba. Radila je kao konobarica u lokalnom kafiću, a kada jedno jutro nije došla na posao, kolege su provalili u ‘ukleti’ stan i pronašli njezino beživotno tijelo.

Obdukcija je pokazala kako u krvi ima alkohola dva puta više od dozvoljene granice za vozače.

Njezini prijatelji napominju kako je bila uznemirena zbog nedavne smrti svoje prijateljice, te kako je saznala da se njezin bivši dečko ženi. Stoga je nejasno je li mlada djevojka počinila samoubojstvo namjerno ili slučajno dok je mjesečarila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene