Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vibracije motora

Opet problemi: Qantasov Boeing s 234 putnika prisilno sletio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavljaju se problemi australskog Qantasa. Boeing 767 s 234 putnika i člana posade bio je prisiljen sletjeti.

Nakon što je pilot primijetio abnormalne vibracije jednog od motora, bio je prisiljen sletjeti. Zrakoplov je sigurno vraćenu u Pert samo nekoliko minuta nakon polijetanja za Melbourne. Quantas je jedna od najsigurnijih zrakoplovnih tvrtki na svijetu. Međutim u posljednjih desetak dana zbog problema s motorima prisilno su sletjela dva Qantasova zrakoplova. Airbusu A380 motor je čak eksplodirao u letu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Turski zrakoplov morao sletjeti Putniku pozlilo, avion prisilno sletio u Zagreb Slika nije dostupna Nije bilo ozlijeđenih Zrakoplov s 81 putnikom prisilno sletio zbog kvara

>> Još jedan Qantasov zrakoplov morao prizemljiti zbog kvara

'Bilo je dosta nervoznog smijeha. Ljudi su govorili kako se ovo Qantasu događa treći put u tjedan dana. Bili smo prilično zabrinuti. Bilo nam je stvarno drago što smo sletjeli u jednom komadu'. ispričalo je osoblje zrakoplova.

'Aktivirali su sigurnosne procedure. Osigurali da za svaki slučaj sletimo dalje od terminala. Zaustavili smo se na kraju piste. Provjerili su nas vatrogasci i hitne službe. Ponašali su se prema nama što su bolje mogli', svoj su doživljaj ispričali putnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene