Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mogla bi ojačati

Oluja Emily usmrtila četiri osobe i jača prema Karibima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tropska oluja Emily usmrtila je četiri osobe u Dominikanskoj Republici i Haitiju, izvijestile su vlasti, te se nastavila kretati prema Karibima s 'velikim izgledima' da ojača i pretvori se u uragan, izvijestili su meteorolozi.

Emily je peta tropska oluja tijekom 2011. u sezoni uragana nad Atlantikom. U četvrtak se približila otoku Hispanioli. Vlasti su izvijestile da Emily ne predstavlja opasnost za naftna i plinska postrojenja u Meksičkom zaljevu.

No meteorolozi predviđaju da bi Emily, pošto je u poplavama što ih je prouzročila u Dominikanskoj Republici usmrtila tri, a u susjednom Haitiju jednu osobu, mogla ojačati. '70 je posto izgleda da ova oluja u predstojećih 48 sati ojača u tropski uragan'.

Pročitajte i ovo Oluja Upozorenje VIDEO Pineapple Express pogodio Kaliforniju: Sve je potopljeno, a najgore tek dolazi: "Ovo bi mogla biti povijesna oluja" Oluja u Norveškoj Klimatske promjene FOTO Europsku zemlju pogodio uragan kakav mlađe generacije ne pamte: Rijetka pojava mogla bi se sve češće ponavljati

Prognostičari ove godine predviđaju veći broj uragana nego što je uobičajeno. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene