Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražili ga 50 eura

Odvukli ga u park i preciznim rezom izvadili mu testise

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karolja P. napala su četiri razbojnika usred Subotice, u naselju Aleksandrovo, odvukli ga u žbunje kako bi ga opljačkali i odrezali mu testise!

Nesretnik je sam otišao u bolnicu gdje je hitno operiran. Četrdesettrogodišnji Karolj, koji živi u obližnjem selu, došao je u Suboticu u kupovinu, kada su ga oko 18 sati napali razbojnici nasred ceste kako bi ga opljačkali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obavezna kastracija i socijalizacija "Tragedija u Zadru mogla se izbjeći": Prijatelji životinja traže pravilnik o opasnim psima Slika nije dostupna Moglo je to i manje bolno Nagovorio 400 muškaraca da si odrežu testise kako bi bili 'bliže Bogu'

Odvukli su ga u park i tražili da im preda 50 eura, a on im je odgovorio da nema novaca jer je sve potrošio kupujući dijelove za traktor. Razbojnici su ga tada oborili na tlo i skinuli ga. Dok su ga trojica držala, jedan je nasilnik izvadio nož i, kako piše Press, preciznim mu rezom odstranio testise. Nakon toga su pobjegli.

Karolj je malo kasnije sam otišao u bolnicu udaljenu jedan kilometar, a liječnici su bili prestravljeni. No, kažu kako je 'operacija' izvedena začuđujuće stručno - Karolju, naime, monstrum nije odrezao vrećicu s testisima, nego ih je izvadio kroz dva mala reza. Liječnici stoga pretpostavljaju da počinitelj ima iskustva u škopljenju životinja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene