Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mještani evakuirani

VIDEO 'Ovo je selo koje više ne postoji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zemlja se pokrenula prije dvije noći, sve je odnijela sa sobom. Obitelji su spašavale jedna drugu, bježale glavom bez obzira, a među njima je bilo i male djece.

Tamo gdje su do neki dan stajale kuće, staje, garaže i dvorišta, ostali su samo krovovi, na nekim ih je mjestima zemlja u potpunosti zatrpala, kao da nikada nisu bile ondje.

Pročitajte i ovo Poplave u Rusiji i Kazahstanu Stotine domova poplavljeno Oglasile se sirene: Rekordne poplave u Rusiji i Kazahstanu, evakuirano više od 100.000 ljudi Jablaničko jezero promijenilo boju Ekolozi ogorčeni Jezero u susjedstvu poprimilo jezivu boju, stručnjak upozorava: "Uskoro se može očekivati pomor riba"

Teško stanje u BiH - Nakon poplava ostali nanosi mulja visoki i do 2 metra

Selo Paraći u Donjem Hrasnom u kantonu Kalesija, istočno od Tuzle u Bosni i Hercegovini praktički da i ne postoji. Zemlja se pokrenula prije dvije noći, sve je odnijela sa sobom. Obitelji su spašavale jedna drugu, bježale glavom bez obzira, a među njima je bilo i male djece.

Odroni zemlje duboki su po 20 metara, a mještani ističu kako se ovakvo slično nešto nikada nije dogodilo. Žene i djeca evakuirani su na sigurno, a u selu su ostali samo muškarci koji pokušavaju spasiti što s emože. 'Zemlja se i dalje miče, a selo Paraći više ne postoji', javlja RTV Slon.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene