Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio grudi i široke bokove

Od ćelavca do žene: Muškarac zbog pilula postao ŽENA!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proćelav programer tvrdi da su mu pilule za rast kose uništile brak i pretvorile ga u ženu.

William McKee je bio sasvim običan muškarac sve dok ga pilule nisu pretvorile u ženu. Naime, muškarac tvrdi da su mu se nakon korištenja pilula razvile grudi te da su mu se kukovi počeli širiti. Budući da se njegov izgled drastično mijenjao, McKee je odlučio nositi žensku odjeću i promijeniti svoje ime u Mandi, piše Daily Mail.

Nesretni programer tvrdi da nije htio postati žena prije nego je pio pilule Propecia i tvrdi kako su upravo te pilule radikalno promijenile hormonalnu ravnotežu tijela, tako da sada razmišlja i o potpunoj promijeni spola.

>> Lijek ga pretvorio u ovisnika o gay seksu

Njegova je ćelavost nasljedna, a nadao se da će pilulama spriječiti stanjivanje kose. No, nakon gotovo mjesec dana na tabletama, kazao je kako je rast kose bila minimalna, ali da su do izražaja došle ženstvene promjene na tijelu.' Moje čvrsto tijelo je počelo omekšavati i doseglo je tu točku da sam imao vidljive grudi, pa čak i pod odjećom, rekao je.

Od toga dana McKee nosi plavu periku, uske haljinice i šminka se, a takve su mu promjene uništile desetogodišnji brak. 'Osjećao sam se kao da samog sebe više ne poznajem, kao da me nema. Zbog toga sam odlučio biti transvestit, nisam oduvijek bio ovakav. Bio sam u braku s jako lijepom ženom koja je izgubila muža, a otac sam 5-godišnjem dječaku koji je izgubio oca', rekao je programer. Dodao je i kako je počeo u potpunosti živjeti kao žena te da je uzeo jedan od dva najpopularnija lijeka koje liječnici propisuju muškarcima koji žele promijeniti spol.

>>Direktor naftne tvrtke sa suda izašao odjeven kao žena

Propecia pilule još od devedesetih godina koriste milijuni ljudi, a glasnogovornik tvrtke koja proizvodi lijekove tvrdi da nije uspostavljena nikakva uzročna veza između Propecia pilula i seksualnih nuspojava. S druge strane, odvjetnik Marc Grossman, čija tvrtka zastupa više od 300 bivših korisnika Propecia pilula, tvrdi da su mnogim korisnicima narasle grudi te je dodao kako studije provedene na životinjama pokazuju povećanu sklonost za homoseksualnost.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Imran Khan stroga kazna Bivši pakistanski premijer i njegova supruga osuđeni zbog protuzakonitog braka

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene