Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudne nuspojave

Lijek ga pretvorio u ovisnika o gay seksu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oženjeni francuski muškarac tuži jednu farmaceutsku tvrtku zbog lijeka za Parkinsonovu bolest koji ga je navodno pretvorio u psihotičnoga ovisnika o homoseksualnom seksu.

51-godišnji Didier Jambart tvrdi kako su drastične nuspojave lijeka kod njega izazvale to da postane transvestit i ovisnik o internetskom klađenju. Bivši bankar tvrdi da se zbog lijeka pokušao i tri puta ubiti. Od farmaceutske tvrtke traži odštetu od 400 tisuća funti, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala"

'Od 2003. godine kada mi je prepisan lijek ponašanje mi se promijenilo. Tada mi je pojačana doza pa sam počeo krasti kreditne kartice prijateljima i kladiti se. Prodao sam igračke vlastite djece, a novac sam i posuđivao. Onda sam se okrenuo traženju muškaraca za seks i to preko interneta. Ljudi oko mene nisu razumjeli što se događa ', rekao je Jambart.

>> Prvo gay pivo!

Supruga i dvoje djece podržali su ga u prestanku uzimanja lijeka, zbog čega mu se život vratio bar malo u normalu. 'Želim natrag svoje dostojanstvo. Zato sam i podnio tužbu', pojasnio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene