Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Gorski udar'

Srušio se strop u rudniku u BiH, 11 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
11 rudara lakše je ozlijeđeno kad se srušio strop u rudniku ugljena u blizini Zenice u srednjoj Bosni, izvijestili su lokalni mediji.

Po informacijama koje je prenio Esad Čivić, direktor zeničkih rudnika, nešto poslije jedan sat poslije ponoći registriran je tzv. gorski udar koji je uzrokovao obrušavanje dijela naslaga ugljena u jami.

Pročitajte i ovo Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku" Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica...

>> Iz rudnika u Kini spašeno 45 rudara

Rudari koji su bili u smjeni odmah su evakuirani, a ozlijeđenima je pružena medicinska pomoć u zeničkoj bolnici i svi su ubrzo pušteni na kućno liječenje. Materijalna šteta u jami je znatna, rekao je direktor Čivić, no, dodao je, iskapanje ugljena uskoro će se nastaviti. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene